Двамата официализират романса си месеци след края на шоуто Шоуто Ергенът“

...
Двамата официализират романса си месеци след края на шоуто Шоуто Ергенът“
Коментари Харесай

Гаджето зарязало Виктор заради „Ергенът“

Двамата официализират романса си месеци след края на шоуто

Шоуто  „ Ергенът “ за малко да постави завършек на огромната обич  на Виктор Стоянов, написа България Днес. Мачото, за чието сърце се бориха десетки девойки, се разделя с дамата, която бясно обича – Мария Тарашманова, поради предаването. Русото прелъщение и здравенякът имат случка отдавна, още преди Виктор да стане първият ерген на страната ни.

Двамата официализират романса си месеци след края на шоуто – през лятото, когато стана ясно, че никоя от претендентките в риалитито не печели сърцето на здравеняка. С подписването на контракта за присъединяване в „ Ергенът “ Стоянов е изоставен от хубавицата. Блондинката не била съгласна обичаният й да върви в Турция и по през целия ден да бъде в компанията на красиви дами. Въпреки  обясненията на Стоянов, че го прави за популярност , която да му помогне да печели повече, Мария не демонстрира схващане, тъй като не желае с никого да дели обичания си. Събира си багажа и завършва връзката им.

Щом се връща на родна земя след предаването Виктор  незабавно се свързва с Мария и тя взема решение  да му даде втори късмет.    

     
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР